Over ons

Meer
info

Het begin

meedenken aan de beste oplossing

Het is altijd onze drive geweest om innovatieve technische oplossingen te bieden die perfect aansluiten op de wensen van de klant. 

De oorsprong van dit bedrijf ligt in het creatieve bedrijf Alpha Producties die CEO Jos Steenbergen in 2007 oprichtte. Toen Rick Steenbergen zich er in 2009 bijvoegde met zijn audiovisuele en technische kennis verbreedde het aanbod zich van marketing verder naar audiovisuele techniek.

We zagen in de jaren hierna de behoefte naar technische oplossingen ‘op maat’ groeien. Omdat ons aanbod van producten en diensten explosief groeide, besloten we Alpha Producties in 2019 op te splitsen en zo ontstond naast Alpha Producties (Creatief en marketing) ook Alpha Tech (Tech). Door deze keuze konden we ons aanbod, personeel en onze service op het hoogst mogelijke niveau brengen met als kernwaarden Innovatie, kwaliteit en klantgericht.

Innovatie

Onze ervaring en kennis op het gebied van audiovisuele middelen en techniek, zorgt ervoor dat wij altijd voorop lopen qua oplossingen. We kennen de markt goed en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor we precies weten welke oplossingen het best bij jouw bedrijf passen.

kwaliteit

Wij nemen geen genoegen met goed. Elk project willen wij met een 'Uitstekend' afronden. Een meer dan tevreden klant, dat is waar wij voor gaan. De hoge standaard die wij stellen voor onszelf zie je terug in de montage, service, onderhoud, projectmanagement en producten die wij leveren.

klantgericht

Bij elk project identificeren we ons met het bedrijf van de opdrachtgever. We bekijken het bedrijf vanuit onze technische kennis door de ogen van het bedrijf. Zo kunnen we de behoeften van een klant vertalen naar een technische oplossing op maat.

100 +
Klanten geholpen
300 +
Afgeronde projecten
0 +
Jaren actief
onze prestaties

Alpha tech in cijfers

Beveiliging
93%
Communicatiemiddelen
84%
Vergaderoplossingen
89%