Videowall

Videowalls winnen snel aan populariteit. Een videowall zorgt voor een indrukwekkend oppervlakte aan schermen waar alle denkbare content op weergegeven kan worden. Een showroom, ontvangsthal, winkel, bedrijfsrestaurant, kantoortuin of gevel krijgt een unieke uitstraling. Er zijn diverse toepassingen voor een videowall. Denk bijvoorbeeld aan narrowcasting en digitale dashboards.
Wat zijn de voordelen van Videowall?

Door het combineren van meerdere schermen kan een groot presentatie oppervlakte gerealiseerd worden. Anders dan een traditionele projector heeft een videowall een grotere contrastverhouding en meer lichtopbrengst. Content op een videowall kan gepresenteerd worden op 1 scherm, maar ook in fullscreen op alle schermen worden weergegeven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Binnen ons videowall portfolio bieden we diverse oplossingen aan. Naast de schermen is ook de aansturing van de videowall een belangrijke keuze. In een persoonlijk gesprek inventariseren we de wensen en mogelijkheden. Op locatie meten we de videowall in. Nadat de opdracht bevestigd is gaan onze monteurs aan de slag met de montage. We kunnen de volledige installatie van A tot Z uit handen nemen. Uiteraard is het ook een optie om met een aannemer, interieurbouwer of elektra installateur samen te werken.
digital signage

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee