Videoconferencing

In het jaar 2020 is het gebruik van videoconferencing exponentieel gegroeid. Als gevolg van het COVID-19 virus is het aantal mensen dat thuis werkt gemiddeld met 110% toegenomen. Met behulp van goede videoconferencing apparatuur zorg je ervoor dat er op afstand goed samengewerkt kan worden. We hebben oplossingen in ons videoconferencing portfolio opgenomen die naadloos functioneren binnen elk denkbare werkomgeving. Tevens werken onze oplossingen samen met de meest gebruikte videoconferencing platforms (Teams, Zoom, StarLeaf etc).
Wat zijn de voordelen van Videoconferencing?

De toevoeging van video maakt meetings een stuk persoonlijker, waardoor het bijdraagt aan een betere relatie tussen de deelnemers. Een belangrijk onderdeel van iedere organisatie is het IT netwerk. Omdat videoconferencing gebruik maakt van deze infrastructuur zijn videoconferencing systemen nog beter met elkaar te integreren. Bellen is altijd nog een optie, maar de kwaliteit van de communicatie is vele malen hoger bij gebruik van videoconferencing.

Wij vinden het belangrijk om in de voorbereiding goed te kijken naar jullie specifieke wensen. Er komen namelijk veel disciplines samen bij videoconferencing. Bijvoorbeeld: Met hoeveel personen wordt er tegelijk vergaderd en hoe is de werkomgeving ingericht? Na inventarisatie voegen we deze informatie samen tot een plan.

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee