Toegangscontrole

Toegangscontrole biedt extra veiligheid doordat er op een flexibele manier bepaald kan worden wie op welk moment toegang heeft tot een ruimte of gebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gebruiksvriendelijke toegangscontrolesystemen.
Wat zijn de voordelen van Toegangscontrole?

Toegangscontrole kent vele voordelen ten opzichte van een traditioneel sleutelplan.

  • Met een toegangscontrole systeem heb je op elk gewenst moment inzicht in wie wanneer toegang heeft.
  • Elektronische sleutels (Tags) kunnen eenvoudig worden verwijderd wanneer de sleutel verloren of gestolen is. Er hoeven dus geen dure cilinders of sleutels meer vervangen te worden bij verlies of diefstal van een sleutel.
  • Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van “mobile credentials”. Een mobile credential vervangt de digitale sleutel met een app op je telefoon waarmee de deuren geopend kunnen worden.
Op basis van een bouwtekening brengen we de zones in kaart die beveiligd moeten worden. Daarnaast maken we een inventarisatie van alle beveiligingsgroepen binnen de organisatie zodat duidelijk is wie waar en wanneer toegang krijgt. Na akkoord op het uitgebrachte advies worden de deuren voorzien van elektronisch beslag en wordt het systeem werkend opgeleverd door onze monteurs. Een projectmanager van Alpha Tech is van begin tot eind betrokken bij het implementatieproces zodat je optimaal gebruik kan maken van het toegangscontrole systeem. Ben jij het overzicht kwijt en zie je door de sleutels je bos niet meer? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee