Netwerksystemen

Moderne installaties werken in 90% van de gevallen op een netwerksysteem. Denk bijvoorbeeld aan camerabewaking of toegangscontrole. Om alle systemen op een goede manier met elkaar te verbinden is een stabiel netwerksysteem essentieel. Een juiste indeling (segmentering) middels Vlan’s, back-up systemen en beveiliging zijn tegenwoordig onmisbaar. Alpha Tech kan in elke situatie de juiste oplossing leveren. Zelfs complexe uitdagingen gaan we niet uit de weg. We werken volgens de geldende normen met veiligheid als belangrijkste kernwaarde.
Wat zijn de voordelen van Netwerksystemen?

Omdat Alpha Tech helemaal thuis is op het gebied van netwerksystemen kunnen we onze installaties op bestaande netwerken aansluiten, uiteraard in goede afstemming met de systeembeheerder. Daarnaast kunnen we nieuwe installaties aanleggen waarmee we het volledige beheer en onderhoud van jouw netwerksysteem kunnen verzorgen. Het grote voordeel is dus: alle netwerkexpertise onder één dak.

Met veiligheid en stabiliteit als uitgangspunt gaan we per project opzoek naar de juiste merken die passen bij de situatie. Zo kan het zijn dat de wens bestaat dat personen op afstand kunnen inloggen. Is er een vaste internetverbinding aanwezig? Waar moeten de verschillende aansluitpunten komen? Welke groepen maken gebruik van het netwerk en welke segmentering past daar het beste bij? In het geval van een wifi installatie maken we een plan waarbinnen een uitstekende wifidekking gegarandeerd is. Indien nodig verrichten we metingen op locatie om een goed beeld te krijgen van de situatie. Vanuit deze inventarisatie komen we tot een passend advies.

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee