Narrowcasting

Verbeter de communicatie binnen je bedrijf, zorginstelling of winkel door gebruik te maken van narrowcasting. Narrowcasting (specifiek publiek bereiken) is het tegenovergestelde van broadcasting (breed publiek bereiken) en maakt het mogelijk om actuele informatie te tonen op beeldschermen binnen je organisatie.
Wat zijn de voordelen van Narrowcasting?
  • Informatie delen via narrowcasting werkt snel en efficiënt. Vergeet het uitprinten van posters en flyers.
  • Met narrowcasting kun je eenvoudig je eigen “tv-kanaal” starten en je zichtbaarheid vergroten.
  • Wist je dat narrowcasting 72% meer aandacht trekt dan online advertenties?  Een combinatie van krachtige tekst, afbeeldingen en video’s heeft een grote invloed op aankoopbeslissingen, vooral omdat 60% van de aankoopbeslissingen van een klant worden genomen op het verkooppunt.
  • Bovendien ervaart ongeveer 80% van de merken die narrowcasting schermen toepast een omzetstijging tot 33%.
  • Met een paar klikken kan de informatie op één of meerdere schermen worden aangepast om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de doelgroep.
Allereerst is het belangrijk dat we een goede indruk krijgen waar het narrowcastingsysteem aan moet voldoen. Omdat we zowel beeldschermen als software leveren kunnen we een complete oplossing aanbieden. Indien gewenst installeren onze monteurs het systeem op locatie. Wil jij je zichtbaarheid vergroten of de communicatie binnen je bedrijf verbeteren? Wacht niet langer, en neem contact op!

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee