Geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties zijn er in veel verschillende vormen en maten. Of het nu gaat om een muziek- of omroepinstallatie in een fabriekshal of een passend geluidsysteem in een sfeervol restaurant, Alpha Tech kan voor elke situatie een gepaste installatie samenstellen en leveren.
Wat zijn de voordelen van Geluidsinstallaties?

Naast geluidskwaliteit is bedieningsgemak een vast uitgangspunt van elke installatie die we leveren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het volume en de geluidsbron per afdeling in te stellen. Zo heb je niet alleen een installatie die goed klinkt maar ook nog eens eenvoudig te bedienen is. Slimme schakelingen zorgen ervoor dat de installatie alleen ingeschakeld is als deze wordt gebruikt. Dit voorkomt onnodig energie verbruik en zorgt voor een langere levensduur van jouw installatie.

Geen één ruimte is het zelfde en elke situatie vraagt om een passende geluidsoplossing. In overleg met de klant inventariseren we de gewenste geluidsdekking en functionaliteit. Indien gewenst kunnen we het aangeboden systeem demonstreren op locatie.

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee