Camerabewaking

Wij leveren camerabewaking om uw onderneming te beveiligen met inachtneming van de privacywetgeving. Met camerabewaking kunnen verdachte situaties geanalyseerd worden maar camerabewaking is nog veel meer.
Wat zijn de voordelen van Camerabewaking?

Denk bijvoorbeeld aan het in beeld brengen van een productieproces of het monitoren van de logistieke afhandeling van een gereed product. Met camerabewaking bespaar je tijd en geld. Onze slimme camerabewaking systemen maken het mogelijk om snel beelden terug te zoeken en veilig te stellen. Heeft de onderneming meerdere locaties nationaal of internationaal? Geen enkel probleem. Wij brengen alle camera’s samen onder één omgeving. Terugkijken kan met een moderne smartphone, tablet, laptop of pc.

Na een uitgebreide inventarisatie van de specifieke wensen ga we direct aan de slag met het maken van een beveiligingsplan. Dit plan bestaat uit een tekening en een advies. Na akkoord op het voorstel gaan onze monteurs aan de slag om het camerasysteem te monteren en configureren. Uiteraard doen ze dit conform de geldende normen. Net zo enthousiast geworden als wij over camerabewaking? Neem dan snel contact met ons op want we vertellen je graag meer over camerabewaking!

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee