Betalingssystemen

Opzoek naar een oplossing om personen betaald toegang te verlenen tot een park, sanitair of andere voorzieningen? Wij leveren betalingssystemen op maat. Volledig geïntegreerd in onze toegangscontrole- en camerasystemen.
Wat zijn de voordelen van Betalingssystemen?

Een betalingssysteem kunnen we leveren in kioskvorm. Dat betekent dat klanten kunnen betalen vanaf een console met een gebruiksvriendelijke interface. Hiervoor is tussenkomst van een medewerker niet nodig. Dit bespaart tijd en geld. Het proces van afrekenen en toegang verlenen is volledig geautomatiseerd. Desgewenst kunnen we de installatie uitbreiden met cameratoezicht en andere koppelingen.

We werken met standaard oplossingen (zoals onze havenkiosk of sanitair console), maar kunnen desgewenst ook een oplossing op maat leveren. Hiervoor is het essentieel dat we de wensen van de klant goed in kaart brengen. Systemen met elkaar laten communiceren is mooi, maar het is tevens belangrijk dat het afrekenproces voor de eindgebruiker eenvoudig en duidelijk is. Samen met onze partner Alpha Producties stellen we de juiste oplossing samen.

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee