Beamers

Met een beamer/ projector kunnen beelden via een computer, laptop of andere bron op een oppervlakte projecteren. Beamers worden het meest gebruikt voor het geven van presentaties op kantoor of in een klaslokaal. Wij leveren beamers van verschillende types en merken waarbij projectietechnieken, licht, contrastwaarden, resoluties en lens types verschillen. Zo zijn er speciale beamers voor interactieve schoolborden, kantooromgevingen of beamers voor creatieve toepassingen.
Wat zijn de voordelen van Beamers?

Het voordeel van een beamer is het grote projectieoppervlak. Met een beamer kan een groot formaat beeld worden geprojecteerd. Een beamer is daarom in vergelijking met een beeldscherm een betaalbaardere oplossing.

Bij de keuze voor het soort beamer is het van essentieel belang dat de omgevingsfactoren als lichtinval en projectieafstand goed worden geïnventariseerd. Een bezoek op locatie geeft ons een goede indruk om te komen tot een passend advies voor een beamer. Desgewenst leveren we ook de randapparatuur, projectieschermen en overige aansluitingen, zodat je optimaal gebruik kan maken van de beamerinstallatie.

Onze techniek zorgt voor uw werkcomfort

Uw digitaal werkproces verbeteren met de juiste oplossingen.

onze vertrouwde partners

Hier werken wij mee