AlphaTec
slideroverlay
schade_colormap schade_lassen schade_reparatie schade_spuiten schade_voorbehandeling


Wij zijn uw autoschadebedrijf

 

Autoschade brengt al snel veel zorgen met zich mee. Het herstel, de afhandeling van alle administratie: u heeft er het liefst zo weinig mogelijk omkijken naar. Vertrouw daarom op Alphatech. Wij zijn uw autoschadebedrijf in de regio Alphen, Gilze, Baarle-Nassau, Ulvenhout en Chaam en nemen naast schadeherstel ook de afhandeling van de administratie voor onze rekening. Al dat werk is voor ons, het gemak is voor u. 

 

Specialist en onafhankelijk
Alphatech is een collectief van meerdere erkende autoschadebedrijven. Hun kennis en ervaring vormen de basis van ons bedrijf, dat zelf sinds 1998 bestaat. We zijn specialist in Opel, maar bovenal een onafhankelijk autoschadebedrijf. We herstellen elk voertuig. Voor de particulier en de zakelijke klant, vanaf de eerste melding tot en met de uiteindelijke oplevering. 

 

Modern autoschadebedrijf 

 

In onze werkplaats in Alphen werken we met de nieuwste technieken. En dat zo duurzaam mogelijk, met onder andere watergedragen en luchtdrogende lakken. Het maakt ons tot een modern autoschadebedrijf, met oog voor de toekomst. Toch vergeten we geen moment dat het om ú draait. En dat merkt u. Al vanaf het eerste moment dat u contact met ons opneemt of bij ons binnenloopt. 

 

bedrijf_auto bedrijf_keurmerk bedrijf_ruimte

Medicatie fouten kunnen overal gebeuren, maar je kunt jezelf te beschermen. U kunt medicijnen krijgen vanuit het comfort van uw kantoor. Hoewel erectiestoornissen komt vaker voor bij oudere mannen, betekent dat niet 'normaal' te ervoor. Onderwerp "kamagra" of "kamagra jelly" hij erg populair bij vorig jaar. Als je behandeling hoe Viagra bestellen dient u uw zorgverlener over vragen "cialis 20 mg kopen". Andere vraag die we gaan is "kamagra kopen". Wat is de behandeling van erectiestoornissen? Samen met hun nut effecten, de meeste drugs, zelfs zo, kan gevaarlijke bijwerkingen reden, hoewel meestal niet iedereen ze ervaart. Tot slot de aankoop van generieke voor geneesmiddelen online kan geld besparen, maar houd deze tips in het achterhoofd